Team Wäsby

Teamverksamheten hos oss på Wäsby Golf är till för att skapa bästa utvecklingsmöjlighet för klubbens juniorer. Verksamheten riktar sig till juniormedlemmar som ser golf som en av sina huvudidrotter och som regelbundet spelar tävlingar arrangearade av SGF (Teen Tour eller JMI) eller SGDF (Rookie tour). Teamverksamheten finns även till för juniorer som är redo att börja tävla samt för de som visar stort intresse för eget spel och träning.

Uttagning till teamverksamheten görs av klubbens tränare. De uttagna väljer själv om de vill delta eller inte. Teknikträning under vintern sker i vår studio på Wäsby Golf. Under säsong byter vi fokus och arbetar mer med färdighet och spelträning utomhus.

Deltagare i teamverksamheten ska:

  • Se golf som en huvudidrott (går att kombinera med andra idrotter)
  • Ha som målsättning att aktivt spela tävlingar arrangerade av SGF (t.ex. Teen Tour eller JMI) eller SGDF (rookie tour).
  • Representera Wäsby GK vid tävlingar i Sverige.
  • Visar respekt gentemot medlemmar och medspelare samt har ett gott uppförande på och utanför golfbanan i anslutning till träning och tävling.

Träningstider

Träning tisdag – fredag med start v. 17. Träning startar 17:00 och pågår fram till senast 19:00, tränare deltar tisdagar och torsdagar.

Spelträning måndagar – se här