Tävlingsresultat

2022

Krögarens 6/6

På nationaldagen spelades Krögarens tävling. Spelformen var scramble. Denna tävling har inte funnits med i tävlingsprogrammet på ett par år men den har minst sagt varit saknad och startfältet fylldes på bara några minuter när anmälan öppnade.

 

4 lag imponerade med 57 slag netto och vinnarlaget, som vann på lägst SHCP var lag Selander/Mökander/Leife/Krieger. Grattis och bra spelat!

 

Övriga lag med resultat 57 var Sollner/Agel/Hagestål/Kurén, Magnusson/Karlqvist/Ramsell/Enberg, Thomasson/Holm/Småfisk/Sandgren.

Par i dam 28 maj

Lördag 28/5 spelades tävlingen “Par i dam”. Trots ihällande regn bjöds det på fina resultat och glada miner.

Spelformen var fyrboll slaggolf och vann gjorde Maja Majuba Ahmadzay och Karolina Jelassi Sundqvist på -6 netto, tätt följda av Eva och Ann-Mari Ahlzén på -5. PÅ tredjeplatsen på -3 netto kom Caarina Schüberg och Christina Dansk.

 

Priset för närmast hål vanns av Annika Walcott som var 2,02 m från flaggan på hål 2.

Wäsbyslaget 14 maj

Under öppningshelgen av John Deerebanan spelades singeltävlingen “Wäsbyslaget”.

Vinnare av tävlingen blev Peter Swartling på 70 slag netto. Även Lars-Åke Karlsmark hade 70 slag men då Peter hade lägre SHCP slutade han som segrare. Det var jämnt i toppen och på tredjeplatsen kom Roland Visén med 71 slag netto.

Hela resultatlistan hittar ni här: Resultatlista Wäsbyslaget

Det fanns en tävling i tävlingen som var närmast hål på hål 16 och Peter Swartling tog hem även detta där han var 1,39 m från hålet. Grattis till Peter och övriga på prispallen!

Golfstore 2022

Aktuell ställning i säsongtävlingen Golfstore finns här: Golfstore 2022r6

Seniorslaget 2022

Aktuell ställning i säsongtävlingen Seniorslaget finns här:
HERRAR: Seniorslaget PP 2022 H3
DAMER: Seniorslaget PP 2022 D3
Vinnare av rondpriser:
HERRAR: Seniorslaget PP 2022 H3RP
DAMER: Seniorslaget PP 2022 D3RP