Simon Dawidson Sponsorsamarbete- Säsongen 2022

Mitt namn är Simon Dawidson, uppvuxen i Stockholm och tävlar för Wäsby Golfklubb där jag bedriver en satsning mot världseliten inom golf. Jag har spelat golf sen jag var 7 år gammal och alltid haft samma vision om att en dag vinna på PGA-Touren/Europatouren. När jag var 13 år var jag uttagen till Team SGDF och vidare till 16 år ålder under tre fantastiska år pluggade jag på Upplands-Bro Golfgymnasium och lärde mig otroligt mycket om hårt arbete och disciplin och om vad som krävs för att nå världseliten. Nu 22 år gammal och med i Svenska Golfförbundets Elitmiljö i Halmstad som är en satsning av golfförbundet för att stödja en elitsatsning på svensk mark mot världseliten med välmeriterade tränare som Fredrik Wetterstrand (Landslagscoach Damer), Rikard Fors (Tränare Peter Hansson, Johan Edfors m.fl.) med många fler coacher och tränare för hjälpa till på vägen mot att nå världstourerna.  

Jag tävlar på Future Series och  Nordic Golf League högsta proffsnivå inom Norden och internationellt på R&A Student Tour samt att jag nu blivit uttagen till att spela Australian Masters of the amatuer – Tävlingen är rankad som bäst i Australien och i World Amateur Golf Ranking-evenemang som en av världens bästa golftävlingar. 

Den största utmaningen som en satsande golfspelare möts av är att ha råd med att ge sig chanserna till vinna och tävla ofta, därför vill jag med detta väcka intresse om min satsning, och jag hoppas att kunna samarbeta på ett sätt som gynnar både min satsning och er vision som företag eller som privatperson. 

Vad jag erbjuder: 

 • Exponering på sociala medier – @s.dawidson 
 • Reklam kläder, golfbag och bollar 
 • Clinic på range eller golfbana efter önskemål
 • Att vara med på företagstävlingar
 • Gemensam tävling med övriga partners
 • Exklusivt Nyhetsbrev om livet på touren och mitt liv utanför golfen Stort tack för att du har tagit dig tid till att läsa detta och jag hoppas att du skulle vilja hjälpa mig i min satsning mot världstoppen, är detta något du är intresserad av så kontakta mig på telefon eller mail så gör vi att upplägg!

  Instagram: s.dawidson 

  0721619028 

  s.dawidson@hotmail.se