Våra Samarbetspartners

John Deere

John Deere

John Deere gör ett fantastiskt spel ännu bättre.

John Deere och Wäsby Golf samverkar för att du som golfare och besökare på anläggningen skall få en härlig upplevelse med hjälp av våra produkter från John Deere.

John Deere erbjuder även dig som medlem i Wäsby Golf 15% rabatt på all konsumentprodukter genom deras återförsäljare  Bil och Traktorservice i Uppsala.

www.johndeere.se

Skoda Center Bredden

Skoda Center Bredden

Skoda Center Bredden har samarbetat med oss i flera år och är namnsponsor till vår 9-hålsbana, Skodabanan. Under 2020 har de ett erbjudande till dig som medlem i Wäsby Golf som innebär att om du köper en bil hos dem mellan den 1/4 och 31/7 så bjuder de på en golfweekend när bilen har levererats.

Skoda Center Bredden kommer även att sponsra vår stora damtävling i juli med en bil som HIO-pris.

Mondelez

Mondelez

Mondelez är ett av de stora företag som har sitt säte i Upplands Väsby. Bland deras största varumärken finner du exempelvis Marabou.

Mondelez kommer under 2020 att sponsra en av tävlingarna under vår tävlingsvecka, och de kommer även att fortsätta med sitt populära HIO-pris till alla som gör hole in one på någon av våra banor.

Xylem

Xylem

Xylem är ett globalt ledande företag inom vattenteknik som arbetar för att lösa den viktiga vattenfrågan genom att skapa innovativa och smarta tekniklösningar som uppfyller världens behov inom vatten, avloppsvatten och energi.

Xylem har sponsrat oss med en avloppsbrunn med pump.

Watt & Volt

Watt & Volt

Watt & Volt är vår leverantör av ljud- och bildteknik. De har hjälpt oss att förse restaurangen och konferenshuset med bild och ljudsystem.