Seriespel

Här kommer vi under året informera om hur det går för våra representationslag i sina serier.

 

Seriespelet är en rolig möjlighet att få tävla lite på andra banor runtom i Stockholm, men också en möjlighet att träffa lite fler medlemmar här på Wäsby Golf. Är du intresserad av att delta i seriespel i din ålderskategori så tag kontakt med kansliet via mail på kansli@wasbygolf.se.

D22

Klubbens D22-lag har under 2023 varit överlägsna då de har vunnit samtliga matcher i första delen av säsongen. I augusti drar andra omgången igång och tjejerna spelar mot Arlandastad, Åkersberga och Waxholm.

Fortsatt lycka till!

H50

H50-laget har spelat två omgångar under säsongen 2023. I serien har de Lidingö GK, Stockholms GK och Österåker.

Wäsby ligger just nu på tredje plats i serien men på samma poäng som Lidingö som är tvåa. Lycka till i tredje omgången!

D50

I kategorin D50 har klubben två representationslag.

De två lagen består av Annelie Molén som spelande lagkapten,  Ann-Christine Mäkinen, Louise Permelin Berg, Annika Walcott, Lisa Erkén, Kicki Gustavsson, Mia Hultman, Maria Meurling Nilsson, Sabine Areskär, Marie Östling, Maria Höglund, Pia Ekman och Maria Karlsten.

Även D50 lagen har öppnat starkt under första omgången av säsongen då de senast vann 7 av 8 spelade matcher.

Bra spelat och fortsatt lycka till!

H60

Även i kategorin H60 har klubben två representationslag. Lag 1 möter Drottningholm, Täby och Bro Hof i sin serie och efter två spelade omgångar ligger Wäsby på andraplats i serien, ett poäng före Täby. Lycka till i tredje omgången!

 

Klubbens andra H60-lag leder sin serie stort med hela 5 poäng före Bro-Bålsta som ligger på andra plats. Snyggt jobbat!

H70

Ytterligare ett lag som har öppnat starkt är H70 som leder sin serie med 4 poäng efter två spelade omgångar. Snyggt jobbat och fortsatt lycka till!

H75

Precis som H70 har även H75 en ledning med 4 poäng i sin serie där de spelar mot Åkersberga, Viksjö och Bro Bålsta. Snyggt jobbat och fortsatt lycka till under andra halvan av säsongen!

H80

H80 har tyvärr haft en lite tuffare start på säsongen då de ligger på fjärde plats i sin serie, dock bara 1 poäng efter trean som är Lidingö. Lycka till!