Seriespel

När årets seriespel pågår informerar vi på den här sidan hur det går. Det är respektive lags kapten som förser kansliet med uppdaterad information som läggs upp efter hand.

Stockholms Golfförbund arrangerar seriespel för distriktets alla golfklubbar. Spelformen är matchspel scratch, klubb mot klubb med fyrmannalag, singelmatcher. Seriespelet är öppet för damer från 22 år och för herrar från 25 år.

Seriespelet är en rolig möjlighet att få tävla på andra banor runtom i Stockholm och ett sätt att träffa och lära känna fler medlemmar här på Wäsby Golf. Vill du veta mer och är intresserad av att delta i seriespel för din ålderskategori kontakta kansliet kansli@wasbygolf.se.

D22

240529

D22 vann alla 4 matcher mot Arlandastad när de möttes på Wäsby GK måndag 27 maj.

H50

D50

I kategorin D50 har klubben två representationslag.

240515

Då har vi i D50 haft våra första matcher för säsongen. I div 1 spelade Lotta, Annika, Annelie och Lena. Vi tog alla 4 matcherna, underbart bra start och otroligt bra spelat av alla!

Div2 fick åka iväg och mötte Troxhammar, Mia, Lisa, Maria och Annika I. Alla kämpade på jättebra, med Troxhammars svåra greener. Vi vann 1 match och förlorade 3.

H60

I kategorin H60 har klubben två representationslag.

H70

H75

H80