Seriespel

Här kommer vi under året informera om hur det går för våra representationslag i sina serier.

 

Seriespelet är en rolig möjlighet att få tävla lite på andra banor runtom i Stockholm, men också en möjlighet att träffa lite fler medlemmar här på Wäsby Golf. Är du intresserad av att delta i seriespel i din ålderskategori så tag kontakt med kansliet via mail på kansli@wasbygolf.se.

D22

Klubbens D22-lag består av Elin Carlsson, Lotta Edgert, Caroline Gergils, Nellie Berglund och Kristina Neimert-Carne. Säsongen 2021 slutade laget på en tredjeplats i slutspelet för division 1 i Stockholm, efter en seger i gruppspelet där motståndet bestod av Österåker, Saltsjöbaden och Åkersberga.

Lagkaptenen för D22 som även hon har varit med och bidragit till lagets framgångar är Malin Pihl.

 

H50

I H50 har klubben två representationslag. Lag 1 består av Christian Odham (spelande lagkapten), Andy Mondway, Johan Selander och Patric Bengtsson. I denna serie har det varit tajt om poängen men Österåker segrade till sist och Wäsby slutade på en tredjeplats. Övriga lag var Bro Hof och Bro-Bålsta.

Lag 2, som består av Mats Ogevall (spelande lagkapten), Ola Östling, Roland Sjökvist, Mårten Bengtsson och Olle Österlund, spelade bra nu under hösten och klättrade i serien men det räckte tyvärr inte hela vägen för att gå upp en division, då laget slutade på en andraplats. Övriga lag i samma serie var Saltsjöbaden, Täby och Mälarö.

Väl kämpat allihop!

D50

Även i D50 har vi två lag. Lag 1 består av Alison Riva, Ann-Christine Mäkinen, Annika Walcott och Annelie Molén (spelande lagkapten). Laget vann sin gruppserie och slutade på en andraplats i finalspelet för division 1 i Stockholm.

Lag 2 har i år spelat i division 3 och har efter matcher mot Bro Hof och Täby vunnit sin gruppserie och kommer nästa år att spela i division 2. Laget består av Yvonne Söderberg, Marie Östling, Sabine Areskär och Lisa Erkén.

Bra spelat allihop!

D60

Klubbens D60-lag vann gruppspelet i division 2 sist det spelades och gick därmed upp i division 1 till 2021. I år har damerna spelat jämnt med Österåker som slutade på en andraplats i gruppen, där Wäsby blev trea efter hålskillnad. Gruppen vanns av Lidingö och även Täby var med i denna serie.

Wäsbys lag består av många duktiga damer och där Kicki Gustafsson är lagkapten.

Väl kämpat och fortsatt lycka till nästa år!

H70

H70-laget, bestående av Bert Norell (spelande lagkapten), Christer Jansson, Leif Ahl, Anders Svensson, Heikki Oksanen och Kjell Lauri, har även dem spelat till sig en vinst i gruppspelet. Övriga lag i gruppen var Lidingö, Bro-Bålsta och Ullna.

Efter vinst i gruppspelet blev herrarna klara för finalspel på HaningeStrands GK och även där blev det vinst! Herrarna kan nu titulera sig distriktsmästare. Stort grattis och bra spelat!

H75

I H75-serien har det varit en tajt kamp under hela säsongen där alla lagen har haft samma poäng fram till sista matcherna. Klubbens lag består av Lars-Erik Hult (spelande lagkapten), Lars-Olof Jonsson, Leif Malmqvist, Ove Åström och Knut Forvik. Övriga lag i serien var Arninge och Österåker och serien avgjordes i sista omgången då Österåker slutade som vinnare och Wäsby blev tvåa.

Väl kämpat och fortsatt lycka till nästa år!

H80

H80 laget vann även dem sin gruppserie med god marginal över övriga lag som var Vallentuna, Huvudstaden och Österåker. Laget består av Kjell Dahlberg, Nils-Olof Karlsson, Bo-Göran Bengtsson (spelande lagkapten), Jan Anders Christiernin, Bengt Paulsson och Gösta Stolpe.

Även i finalspelet på HaningeStrands GK blev det vinst för herrarna och de kan nu titulera sig distriktsmästare! Stort grattis och bra spelat!