Rebecka Kedvall

Hej

Mitt namn är Rebecka och sedan 2019 är jag ansvarig för skötsel och utveckling av trädgården här på Wäsby Golfklubb. Jag kommer med en grund från Lantbruksuniversitetet i Alnarp och flera års erfarenhet från trädgårdsbranschen här i Stockholmsområdet.

Trädgården här på Wäsby Golf innefattar allt från våra blomkrukor och planteringar i klubbhusområdet till buskar och träd ute på banan.

Under sommarsäsongen har ni säkert sett mig åka runt till våra blommor med bevattningstanken på släp, rensa ogräs i planteringarna eller klättra i något av våra äppelträd under beskärningstid. Vintertid blir det en hel del skogsvård och beskärning av träden vi har på och runt vår bana. Mycket av min tid går också åt till planering av trädgårdens skötsel och utveckling. Allt för att Wäsby Golf ska upplevas inbjudande och välkomnande för medlemmar och besökare.

Till skillnad från många av mina kollegor hade jag inte en koppling till golfen innan jag började här. Min fritid spenderas allra helst ute i skog och mark, vandrandes eller tränandes med min portugisiska vattenhund. Jag har även en förkärlek till klättring och åker gärna iväg och klättrar när tillfälle ges.