Seniorslaget

Resultat

Rondresultat och sammanställning kommer i år inte att visas på seniorhemsidorna. I stället hittar ni det på golf.se – min golf.

Gå till Golf.se  menyval ”min golf”. Sök efter tävlingen (enklast via ”min golfkalender”), Precis som tidigare visas omgångens resultat i Resultatlista. Längst ner kommer kategorin ”Order of Merit” och där visas spelade omgångars sammanlagda antalet resultat samt Order of merit för herrar respektive damer.

Närmast hål

Golfbollar till vinnarna som kan hämtas ut vid nästföljande seniorslagstillfällen.

Seniorslaget 15 maj
Hål 2     Mikael Thelander 1,20m
Hål 12   C-G Andersson 1,66m
Seniorslaget 6 maj
Hål 5     Jan Åhl 4,07m
Hål 12   Birgitta Kärvestad 1,32m
Våryran 29 april
Hål2     Bo Hedman 1,56m
Hål16   Ulla Stattin 0,99m

 

Säsongstävlingen 2024

Tävlingsformen är slaggolf med handicap, varvid de 5 bästa scorerna under tävlingsperioden sammanräknas.
Liksom tidigare år är det en damklass och en herrklass, vilka redovisas var för sig efter varje spelomgång genom hela säsongen. Resultatet från avslutningsronden räknas in i säsongstävlingens 5 bästa ronder. Priser för rondvinnare, 1:a och 2:a i dam respektive herr, finns att hämta i shopen från en vecka efter respektive tävling.
Prisutdelning för säsongstävlingen sker direkt efter att alla kommit in efter avslutningsronden. Avslutningsronden spelas med startordning enligt ”order of merit” efter näst sista ronden.

Tävlingsavgift

Tävlingsavgiften är 200 kronor för hela säsongen som betalas vid spelarens första tävlingstillfälle. Swishnummer 072 164 81 02 (Birgitta Kärvestad , kassör)

Spel Utom Tävlan

För de som vill vara med och spela på måndagarna men inte vill delta i tävlingen gäller att man anmäler sig till Seniorslaget i Min Golf på www.golf.se och får då liksom alla övriga den dagen; lottad starttid, scorekort och lottade medspelare. Lämnas scorekortet in till tävlingsledningen för registrering uppdateras handicap automatiskt. De som inte deltar i tävlingen betalar ingen tävlingsavgift

Tee

För seniorslaget gäller fritt val av tee att spela ronden från. Det är även tillåtet att fritt växla till annan tee vid annan rond. Vid anmälan till tävlingen måste ett aktivt val av tee göras, för att kunna fortsätta anmälan.
För damer gäller val av tee: 2 (tidigare 59), 3 (tidigare 54), 4 (tidigare 50) eller 5 (tidigare 45).
För herrar gäller val av tee: 1 (tidigare 63), 2 (tidigare 59), 3 (tidigare 54), eller 4 (tidigare 50).

Fullständiga tävlingsbestämmelser

För fullständig information om seniorslaget så som; tider, spelform, anmälan, resultat, prisutdelning mm se tävlingsbestämmelser genom att klicka här.

Seniorkommittén

2024-04-10