Seniorslaget 2023

Resultat

Aktuell ställning i säsongtävlingen 2023
HERRAR
DAMER

Vinnare av rondpriser 2023
HERRAR
DAMER

Vinnare av närmast hål tävling 2023:
3-pack bollar till hålvinnare hämtas vid nästföljande seniorslagstillfällen.
Länk kommer här inom kort i stället för nedanstående lista:
Seniorslaget 1
Hål2     Anders Ahlford 2,87m
Hål16   Göran Wagman 1,35m
Seniorslaget 2
Hål5       Leif Björn   0,85m
Hål12     Hans Johansson 1,34m
Seniorslaget 3
Hål 2 Bertel Mattjus
Hål 16 Bengt Westerholm

Säsongstävlingen 2023

 

Tävlingsformen är slaggolf med handicap, varvid de 5 bästa scorerna under tävlingsperioden sammanräknas.
Liksom tidigare år är det en damklass och en herrklass, vilka redovisas var för sig efter varje spelomgång genom hela säsongen. Resultatet från avslutningsronden räknas in i säsongstävlingens 5 bästa ronder. Priser för rondvinnare, 1:a och 2:a i dam respektive herr, finns att hämta i shopen från en vecka efter respektive tävling.
Prisutdelning för säsongstävlingen sker direkt efter att alla kommit in efter avslutningsronden. Avslutningsronden spelas med startordning enligt ”order of merit” efter näst sista ronden.

Tävlingsavgift

Tävlingsavgiften är 200 kronor för hela säsongen som betalas vid spelarens första tävlingstillfälle. Swishnummer 072 164 81 02 (Birgitta Kärvestad , kassör)

Spel Utom Tävlan

För de som vill vara med och spela på måndagarna men inte vill delta i tävlingen gäller att man anmäler sig till Seniorslaget i Min Golf på www.golf.se och får då liksom alla övriga den dagen; lottad starttid, scorekort och lottade medspelare. Lämnas scorekortet in till tävlingsledningen för registrering uppdateras handicap automatiskt. De som inte deltar i tävlingen betalar ingen tävlingsavgift

Tee

För seniorslaget gäller fritt val av tee att spela ronden från. Det är även tillåtet att fritt växla till annan tee vid annan rond. Vid anmälan till tävlingen måste ett aktivt val av tee göras, för att kunna fortsätta anmälan.
För damer gäller val av tee: 59, 54, 50 eller 45.
För herrar gäller val av tee: 63, 59, 54, eller 50.

Fullständiga tävlingsbestämmelser

För fullständig information om seniorslaget så som; tider, spelform, anmälan, resultat, prisutdelning mm se tävlingsbestämmelser genom att klicka här.

Seniorkommittén

2023-04-07