Golf 24

Du som är fullvärdig spelrättsmedlem har nu möjlighet att spela på tre andra anläggningar utöver vår egen utan extra kostnad. Samarbetet gäller Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK och Täby GK . Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Samarbetet med Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Täby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar från det datumet alla banor är öppna tills sista september. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 10 starttider bokas av medlemmar från en av de tre andra klubbarna. Du får också ha maximalt en bokning i taget per klubb. Observera att dessa tider ej kan bokas via Min Golf, utan endast genom att ringa till den klubb du vill spela på.