Greenfeesamarbeten

Greenfeesamarbeten 2024

För att uppmuntra till spel på andra banor har du som fullvärdiga spelrättsmedlemmar alla dagar i Wäsby följande rabatter på dessa banor. Samma priser gäller för medlemmar i respektive klubbar som spelar på John Deerebanan enligt följande utbyten.

Gäst till Medlem gäller på följande banor:
Arninge GK               (Gäller alla dagar)
Sollentuna GK          (Helgfria vardagar från kl. 00:00 samt helger efter kl. 14:00.)
Täby GK                    (Helgfria vardagar från kl. 00:00 samt helger efter kl. 14:00.)
Bro-Bålsta GK          (Helgfria vardagar från kl. 00:00 samt helger efter kl. 14:00.)
Viksjö GK                  (Endast helgfria vardagar) 
Troxhammar GK     (Endast helgfria vardagar)
Mälarö GK               (Endast helgfria vardagar)

Juniorer spelar till 50% av ovan priser.

Golf 30

Vi fortsätter med det uppskattade samarbetet mellan Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Täby GK och Wäsby GK.
Samarbetet ger er som är fullvärdiga spelrättsmedlemmar alla dagar möjlighet att spela ett begränsat antal ronder på tre andra anläggningar utöver din egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Samarbetet heter sedan 2021 30-avtalet! Avtalet innebär att varje klubb upplåter 30 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. De tillgängliga starttiderna fördelas jämnt med 10 starttider till medlemmar från var och en av de tre andra klubbarna. Avtalet gäller från 1a maj till 30e september. Bokningen för säsongen öppnar 1/5.
Sedan 2021 kan varje spelare utnyttja avtalet max. två gånger på varje samarbetsklubb. Spelaren är själv ansvarig för att hålla koll på antalet spelade ronder och inte boka upp fler tider. Överskjutande starttider kommer att faktureras med 800kr/st. för greenfee och administrationsavgift av hemmaklubben efter säsongen.

Ring för att boka! Som fullt aktiv kan du boka starttid på de andra klubbarna hur långt som helst i förväg men alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad i taget. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 30-avtalet. De registrerar därefter din starttid som en ”30-tid” i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 30-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.

Avtalet gäller inte i samband med tävling, gruppbokning eller andra event.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” debiteras du enligt respektive klubbs regler.
Då systemet inte är fullt ut digitalt så måste du ringa respektive klubb för att boka av 30-tiden, det räcker inte att boka av tiden i Min Golf. På så sätt kan någon av dina klubbkamrater utnyttja tiden i stället.