Louise Permelin Berg

Jag heter Louise och jobbar till min stora glädje på kansliet från mars 2024!

Mina sommarlov tillbringade jag på Viksjö GK dit jag cyklade i 40 minuter. Jag blev snabbt intresserad och ganska duktig junior som tävlade mycket och fick träna med de bästa i Stockholm. Jag har alltid varit amatörspelare även om jag under de år jag var som bäst spelade flera tävlingar på Sveriges professionella golftour som då hette Lancôme Tour.

Min egen golfkarriär la jag ”lite på hyllan” och började jobba inom golfen vilket jag verkligen inte har ångrat. Det har främst varit inom tävlingsområdet jag har arbetat både på Svenska Golfförbundet och som högsta ansvarig för Svenska Golftouren för damer och herrar.

2013 gick jag parallellt en utbildning via Handelshögskolan som hette Management Diploma for Athlets – Cruyff Institute. Efter det ville jag prova på att jobba med något annat. Det blev inom välgörenhetsbranschen där jag arbetat med insamling via företagssamarbeten, först för Cancerfonden och nu senast för Bröstcancerförbundet.

Jag bor vid Vallentunasjön och är gift med Christian som också han är en duktig golfspelare. Jag har tack vare D50-laget på Wäsby fått tillbaka gnistan och spelar Stockholmsserien för klubben. Förra året gav jag mig på att även spela ett par tävlingar på Svenska Seniortouren, det inspirerande verkligen att tävla mot riktigt duktiga spelare även om mitt hcp numera ligger kring 9.

Mina båda barn har nyligen flyttat hemifrån. På fritiden är jag gärna kreativ med tyg och syr kläder till mig själv. Vänner tryckte på så att jag låtit en textilfabrik sy upp mina designade plagg vilket verkligen är roligt och hedrande när någon vill bära det jag själv har hittat på. Jag tycker även om att träna på gym, spela padel, åka slalom, lyssnar gärna på musik, går ofta på konsert och gillar att resa.

Det inte så många vet är att jag har spelat en golfmatch med min barndomsidol Richard Herrey. Och jag glömmer aldrig hur han nynnade och sjöng mest hela tiden under rundan – till och med i sin baksving!