Golfskolan 6-12 år

Golfskolan är det första steget i vår juniorverksamhet. Under träningen har alla juniorer möjligheten att prova på och träna golf under roliga och utvecklade former. Träningen sker på söndagar och varje träningspass är 50 minuter långa. Totalt tränar vi 7 gånger på våren och 5 gånger på hösten. Gruppindelning sker efter ålder och nivå.

Under träningen kommer vi att arbeta med juniorkonceptet Golfäventyret som är framtaget av Svenska Golfförbundet. Boken är indelad i fyra nivåer. 30-banan, 50-banan, 100-banan och spel med handicap. Skillnaden mellan de olika nivåerna är svårighetsgraden på övningar som man ska klara av för att gå vidare till nästa. Med boken Golfäventyret ingår det även inloggningsuppgifter till dess webbportal där man finner enkla filmer på de övningar vi kommer att göra under träningen och regeltester som hjälper till att lära sig de viktigaste golfregler man ska känna till innan man ger sig ut på banan. Boken köper du i shopen och kostar 150:-.

Som deltagare i Golfskolan blir du även medlem i klubben och får spela så mycket du vill på 6-hålsbanan samt att det ingår fria rangebollar på torsdagar under öppet hus aktiviteter.

Mer information om resan från Golfskolan till hcp 54 finner du här!

Pris: 1999:-

I priset ingår föjande:
12 träningspass + gemensam avslutning
Tillgång till fria rangebollar under Öppet Hus träningen varje torsdag mellan 17:00 – 19:00 (9/5 – 19/9)
Medlemskap och fritt spel på vår 6-hålsbana
Halva priset på rangebollar under hela året

 

Anmälningstiden för Golfskolan har löpt ut.

Efteranmälan sker via mail till johannes.soini@wasbygolf.se

Länk till träningstiderna på söndagar för Grupp 1, Grupp 2 och Grupp 3 finns här