Påminnelse om bokningstider för 70+ medlemmar

Som tidigare meddelats har vi medlemmar 70+ ett antal tider varje vecka som vi kan boka om vi vill undvika att spela med andra utanför vår riskgrupp. Dessa tider är tisdag till torsdag varje hel timme mellan 10:00 till 14:00. För att detta skall fungera måste bokning av tid ske senast dagen innan, annars släpps tiden för allmän bokning.

Dessutom har vi alla tider på måndagar mellan 08:00 till 10:00 för oss 70+, för dessa tider gäller att bokning kan ske när som helst i förväg.

Om du har frågor om detta ring Hans 070-6058599

Seniorkommittén

Seniortävlingar inställda t.v.

På grund av coronapandemin ställs all tävlingsverksamhet in tills vidare, enligt rekommendation från SGF och Folfkhälsomyndigheten.

70+ kan nyttja våra måndagstider

Måndagar, från 20/4, kan alla 70+ boka in sig för sällskapsspel, kl 8-10. Att vi väljer att göra denna begränsning till riskgruppen 70+ är för att den gruppen ska ha möjlighet att spela endast med andra ur samma riskgrupp med tanke på smittorisken.