Tävlingsveckan 2019

Förra veckan hade vi vår årliga tävlingsvecka. Måndag till fredag var det tävling varje dag i olika spelformer, med alla tävlingar i princip fulltecknade. Totalt var det över 300 personer som spelade en eller flera tävlingar under veckan. Jättekul!

Först och främst vill vi tacka våra sponsorer Ica Kvantum Upplands Väsby, Titleist/Footjoy, Hansen Caravan, Tailor Golf och Väsby Färghall som anordnade varsin tävling under veckan och sponsrade med prisbord.

Några som gör ett otroligt jobb under veckan är våra fantastiska tävlingsledare. De jobbar från tidig morgon till sen kväll varje dag och utan dem vore det inte möjligt att ha en sådan här vecka. Stort tack till er alla!

Banan var som vanligt kanon hela veckan och som ni säkert märkte var greenerna lite extra snabba. Vår banpersonal jobbar ju stenhårt hela säsongen men de jobbar lite extra med att få banan tävlingsredo just inför tävlingsveckan, vilket vi tycker är väldigt roligt.

Till sist vill vi också tacka alla er deltagare som var med och förgyllde veckan, och självklart gratulera er som lyckades vinna någon tävling. Vi hoppas att ni haft en lika rolig vecka som vi har.