Årsavgift 2021 för årsmedlemmar

Nu kommer första tecknet på att vi kommer närmre nästa golfsäsong. Från och med nu kan du nämligen betala din årsavgift.

Precis som inför den gångna säsongen kommer betalningarna att ske via Min Golf.

För att betala avgifterna loggar du in på din Min Golf, klickar på ”Mina Inställningar” och sedan på ”Betalningar”. Väl där bör avgifterna ligga uppdelade i Medlemsavgift, Spelavgift och eventuell Skåpavgift.

Höger om varje avgift finns en vit ruta som du ”bockar i”. Klicka i den för varje avgift för att få ditt totalbelopp. Sedan är det bara att klicka på Betala och gå vidare med betalningen. Via Min Golf får du möjligheten att betala med kort, med swish eller via faktura. Du kan även delbetala avgiften på ett antal månader. Viktigt att veta är att väljer du faktura eller delbetalning så tillkommer avgifter för detta.

Så fort din avgift är betald blir ditt medlemskap för 2021 aktiverat och du får ett kvitto mailat till dig.

På denna länk finns en instruktionsvideo som går igenom steg för steg hur du betalar via Min Golf. Titta gärna på den om du är osäker.

Notera att vi för tillfället har kö till alla medlemskap. Du som får detta mail har varit medlem under 2020 och har därför självklart förtur på att teckna ditt medlemskap 2021. Sista dag att betala är den 28 februari. Är din avgift inte betald då så går ditt medlemskap vidare till nästa person i kön.

 

Har du ett skåp som du inte tänker använda nästa år, så hör gärna av dig till kansli@wasbygolf.se och säg upp det, då det är många som står i kö.

Stämmer skåpsnumret på avgiften inte överens med ditt faktiska skåpsnummer, hör gärna av dig även då. Det är viktigt för oss att vi har ordning i systemet på vem som har vilket skåp.

Slutligen, har du några frågor gällande din årsavgift eller ditt medlemskap, hör av dig till kansli@wasbygolf.se.