Äntligen!

På fredag, 29/4, öppnar Skodabanan för säsongen. Första starttid kommer vara kl 12:00 och bokningen öppnar på onsdag 27/4 kl 10:00.

Enligt våra bokningsregler får man maximalt ha en helgtid bokad åt gången. Alltså går det då inte att boka två niohålsrundor samma dag eller en rond på lördag och en på söndag. Vill man spela en till rond samma dag eller dagen efter så bokas det i mån av plats efter att den första är färdigspelad.

Under öppningshelgen, fredag-söndag, kommer banan endast vara öppen för medlemmar.

Det kommer att vara möjligt att köra golfbil direkt när vi öppnar och bokningen för dessa öppnar även den på onsdag kl 10:00.

Även våra övningsområden, båda puttinggreenerna och närspelsgreenen kommer att öppna på fredag.

Tyvärr så är John Deerebanan inte riktigt redo för öppning än. Mer info och status på John Deerebanan finns i dagens medlemsmail.

Ni som har anmält er till tävlingen Vårscramblen kommer att få ett separat mail om detta. Tävlingen måste tyvärr ställas in och vi kommer såklart betala tillbaka alla anmälningsavgifter.

Då Skodabanan nu öppnar kommer även restaurangen börja ha lunchöppet på helgerna. Denna helg är restaurangen öppen 09:00-15:00 och shopen/receptionens öppettider är 08:30-16:00.

 

Vi ses på banan!