• Norra Stockholms golfpärla

  Endast 20 min från Stockholm och Arlanda.

   

  BOKA STARTTID

Välkommen Till Wäsby Golf!

Endast 20 min från Stockholm City och Arlanda hittar du norra Stockholms golfpärla där en modern golfanläggning och fina träningsområden samsas med fornminnen och kulturhistoria i samma vackra förpackning.

PÅ GÅNG

Vad händer ute på banan?

 • Vi fortsätter tillsvidare ha golfbilsförbud på våra banor.
 • Vi har nu lite ändrade öppettider i receptionen och restaurangen. Aktuella öppettider hittar ni här.
 • Lägesförbättring ett scorekort på den finklippta delen av spelfältet gäller tillsvidare.
 • Kan man av någon anledning inte vara kvar som medlem inför 2021 och inte vill sälja sin spelrätt, glöm då inte att sista dagen för att lämna tillbaka sin spelrätt till klubben är 31/10.
 • Glöm inte att avboka tider som ni inte kommer att spela på, då det kan finnas någon annan som vill ha den tiden.
 • Nu i Coronatider vill vi påminna om att flaggan ska stå kvar i hålet vid puttning och att detta är obligatoriskt för alla, även vid tävling.
 • Vi har beslutat att återuppta arbetet med nya hål 7 på John Deerebanan. Därför kommer det emellanåt att arbetas höger om befintliga hål 7 när ni går förbi.
 • Under den rådande situationen krattas våra bunkrar inte lika frekvent, därför gäller en klubblängds lägesförbättring i bunkern.
 • Glöm nu inte att vi fortfarande är mitt uppe i denna situation med Coronaviruset. Se därför till att fortfarande vara försiktiga, håll god handhygien och håll avstånd från andra.

 

Kalendarium

Här hittar du information om de olika event vi har här på klubben och våra banor.

Evenemang för vecka av 19 oktober, 2020

Denna veckas navigering

Loading Events
mån 19 oktober
Inga evenemang idag
tis 20 oktober
Inga evenemang idag
ons 21 oktober

Skodabanan stängd

21 oktober
tor 22 oktober

Skodabanan stängd

22 oktober
fre 23 oktober

Skodabanan stängd

23 oktober
lör 24 oktober
Inga evenemang idag
sön 25 oktober
Inga evenemang idag

Se hela kalendern

Våra banor

SPÄNNANDE LÄGE BLAND FORNLÄMNINGAR

 

Banorna, en artonhålsbana och en niohålare, är ritade av Björn Eriksson från Gävle. Han han har lyckats forma en både vacker, utmanande  och omväxlande bana. De första nio hålen öppnades 1992 och året efter stod även de sista arton hålen klara för spel.

18 HÅL

John Deere

John Deerebanan är vår artonhålsbana som stod klar för spel 1993. Den är till största del en parkbana med ett par inslag av skogshål. På John Deerebanan är är inget hål det andra likt och runda efter runda testar den hela ditt spel, från det långa spelet till puttningen. Utöver detta bjuder den på en del underbara vyer, som den man har från fairway på hål 9 och 18 upp emot den vackra restaurangterassen. Det är helt enkelt en bana man aldrig tröttnar på att spela.

Läs mer om banan

9 HÅL

Skoda

Skodabanan är vår niohålsbana och de första 9 hål som öppnade här 1992. Under många år så rullade vi våra tre niohålsslingor och då var alltså dessa nio hål ofta en del av artonhålsbanan, men idag agerar den istället ett perfekt komplement till John Deerebanan. Banan är en blandad park- och skogsbana men den är inte en “walk in the park” för det, utan den är utmanande och rolig från första utslaget hela vägen till du hålat i på nian.

Läs mer om banan

MEDLEMMAR 60+

För Seniorer

Seniorkommittén inom Wäsby GK arrangerar ett omfattande sällskaps- och tävlingsspel för klubbens medlemmar 60+.

Seniorerna spelar slaggolf på John Deere-banan på måndagsförmiddagar. Välkomna Seniorer!

Läs mer om Seniorer här

SÄLLSKAP & TÄVLINGSSPEL

För damer

Damkommittén inom Wäsby GK arrangerar sällskap och tävlingsspel för alla damer, unga som gamla. Vi spelar slaggolf på niohålsbanan, tisdagseftermiddagar (16.30 – 18.30).

Vill man inte vara med och tävla kan man spela utom tävlan, alla är lika välkomna.

Läs mer om golf för damer

KOM OCH HA KUL!

För ungdomar

Det övergripande målet är att kontinuerligt fostra och utbilda ungdomar till goda kamrater och duktiga golfspelare, som på ett positivt och ärligt sätt kan representera Wäsby Golf i såväl lag som individuella tävlingar och spel.

Vi ska därför erbjuda träning för alla knattar och juniorer.

Läs mer om ungdomsverksamheten

STOCKHOLMS STÖRSTA

Driving Range

Wäsby Golf har en av Stockholms största driving ranger – både på längden och bredden – där du kan slå så långt du bara orkar, med kvalitetsbollar från Titleist. Ett generöst övningsområde med två puttinggreener ger gott utrymme för den ack så viktiga närspelsträningen. Här finns en inspelsgreen och ett övningsfält med green och bunker.

Träna både på korta precisionsslag och att testa hur långt du kan slå. Vår bortre gräns ligger på 320 meter! Tack vare en automatisk bollplockare och gräsklippare har vi möjlighet att ha öppet dygnet runt när vädret tillåter. Fräscha mattor, många mål och toppbollar gör detta till en range där du kan tillbringa mycket tid på att finslipa det långa spelet.

Läs mer här

MED KÄNSLA AV KVALITÉ

Restaurangen

Med känsla och kvalitetstänkande lagar vi mat för alla tänkbara tillfällen. Ring oss gärna så får vi prata om det som är det bästa just för dig, din tillställning eller ditt möte. Flexibilitet är ett av våra motton. Välkomna!

 

Läs mer om restaurangen

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.