Facebook In english

Seniorer

Seniorkommittén inom Wäsby GK ( se bilden ovan ) arrangerar ett omfattande sällskaps- och tävlingsspel för klubbens medlemmar 60+.

Vi spelar på John Deere-banan på måndagsförmiddagar. Alla våra arrangemang är öppna för såväl damer som herrar och spelas oftast i blandade bollar. 

Flertalet måndagar spelas seniorslaget, som är en seniortävling med priser för såväl rondvinster som säsongsresultat.

Seniorslaget spelas som slaggolf med ca 13 ronder under säsongen, varav de fyra bästa ronderna räknas samman i säsongsresultatet. Även de som inte vill bara med i säsongstävlingen är välkomna att spela ensklida ronder. 

Säsongen inleds och avslutas med lottade lagtävlingar (shamble, scramble). Vi spelar också flera andra tävlingar med varierande spelsätt och tävlingsformer. Alla tävlingar är handicap-tävlingar och alla är välkomna oavsett handicap. 

Seniorresan

Seniorresan är ett uppskattat årligen återkommande arrangemang i augusti. Det blir två dagars golfspel med övernattning samt gemensam middag.

Tävlingsutbyten

Utöver dessa klubbinterna arrangemang har vi lagtävlingar mot Troxhammar GK och Viksjö GK. Vi möter vardera klubbens seniorer i två lagmatcher per år, en hemma och en borta. Vi tävlar om vandringspokaler, men syftet är primärt att på ett trivsamt sätt mötas och umgås på respektive klubbs bana.

Andra tävlingsutbyten med samma syfte är Treklubbsmötet där vi en gång per år möter seniorer från Vallentuna GK och Österåkers GK samt Nibble/Skillingeslaget där vi en gång per år tävlar mot Sollentuna GKs seniorer.  

Vill du veta mer?

Mera detaljerad information om seniorprogrammet, spelschema och anmälningssätt hittas via ”OM OSS” på första sidan. 

Anmälan till våra tävlingar görs via Min Golf på www.golf.se

Kontakta gärna någon av oss i seniorkommittén om Du har frågor eller förslag på någon aktivitet:

Hans Hagberg Tel: 070 605 85 99 E-post: hans.hagberg88@gmail.com

Rose-Marie Hiding Tel: 070 696 98 46 E-post: matts.hiding@comhem.se

Varmt välkommen till Wäsby Golf!