Facebook In english

Lagtävlingar mot Troxhammar och Viksjö

Även i  år kommer vi att ha lagtävlingar mot Troxhammar GK och Viksjö GK med matchspel vid 2 tillfällen mot vardera klubbens seniorer. Åldersgränsen för dessa tävlingar är 60+, både för dam och herr. Alla herrar spelar från blå tee (Wäsby tee 54), damer spelar liksom tidigare från röd tee (Wäsby tee 50). Således finns inte längre alternativet för herrar att spela från röd tee i dessa lagtävlingar.
Tävlingsdagarna 2019 är:

Torsdag 23:e maj    Viksjö GK - Wäsby  GK                       RESULTAT

Torsdag 27:e juni     Wäsby GK - Troxhammar GK            RESULTAT

Tisdag 3:e sept        Wäsby GK - Viksjö GK                       RESULTAT

Tisdag 10:e sept      Troxhammar GK - Wäsby GK            RESULTAT

AllaI matcher berstår av 8 damer och 20 herrar.

Spelformen är singel matchspel med handicap och omfattar 18 hål. För vunnen match erhålls 1 poäng, för oavgjord 0,5 poäng och för förlorad 0 poäng. Vi tävlar om vandringspokaler och årets vinnare bestäms av det sammanlagda resultatet för de två tävlingsomgångarna mot resp. klubb.

Tävlingarna är avsedda som ett prestigelöst utbyte med Troxhammars och Viksjös seniorer och vi inbjuder därför alla spelare oberoende av handicap att anmäla sig. De först anmälda damerna respektive herrarna bildar laget, så först till kvarn är det som gäller för varje tävlingsrond.

Anmälan skall göras på webben (Min Golf på http://golf.se). Observera att anmälan till bortamatcherna görs på tävlingsprogrammet för Troxhammar GK resp. Viksjö GK. Anmälan kan göras när som helst, men stänger 3 dagar före tävlingsdatum.

Vi betalar en gästgreenfee på 200 kr för spelet på bortaplan vid löpand start, vid kanonstart på bortaplan är gästgreenfee 250 kr. Samma villkor för greenfee gäller för Troxhammars och Viksjös deltagare då de spelar på Wäsby.

Se de fullständiga statuterna för matchutbytet här.

Välkomna till årets matchspel!

Seniorkommittén