Facebook In english
 

Vår härliga ungdomsverksamhet på Wäsby Golf!

Det övergripande målet är att kontinuerligt fostra och utbilda ungdomar och vuxna till goda kamrater och duktiga golfspelare, som på ett positivt och ärligt sätt kan representera Wäsby Golf i såväl lag som individuella tävlingar och spel. Vi ska därför ha en god och junioranpassad träningsanläggning och erbjuda träning för alla knattar och juniorer.

Deltagarna delas in i grupper och träningen anpassas till deltagarnas nivå och ålder. PGA-tränare är ansvariga för all gruppträning. Till sin hjälp har prona vuxna ledare och ibland också yngre hjälptränare.

Vi har även en mysig ”juniorstuga” bredvid den stora driving-rangen. Stugans nedre plan är till för klubbens alla juniorer och där du kan slappa mellan tränings- och spelpassen.

Grupperna delas grovt in enligt följande upplägg:

Nybörjar-knatteverksamheten

I dessa grupper har vi både våra yngsta spelare men också dom som precis har startat sin golfkarriär. Vi har kul, går igenom grunderna och börjar i ett tidigt skede träna och spela på vår korthålsbana. Målsättningen är att knattarna ska tycka det är naturligt att spela på banan och redan här kan dom spela utan tränare på vår fina korthålsbana. Stor vikt läggs vid säkerhet och uppträdande på banan.


Juniorträningen

Deltagarna har handicap och vana från spel på bana. Träningen syftar till att göra deltagarna till bättre golfspelare som gör spelet ännu roligare. Träningsstart under maj månad.


Våra tävlingsinriktade grupper

Här finns klubbens bästa juniorer och talanger som gillar att spela, träna och tävla. Spelarna tränar året runt.

Träningsstart för samtliga grupper börjar i mitten av maj månad.

All anmälan sker genom http://www.wasby.golfstore.se/. 

Har du frågor redan nu, ring vår reception på 08-514 103 50.


Tränarteamet

Johannes Soini, Torbjörn Antevik och Michael Lundbäck

Kom och ha KUL med oss på Wäsby Golf!

Klicka dig vidare till mer information via denna direktlänk!