Facebook In english
2019201820172016201520142013 

WÄSBY LADIES - ETT HÄRLIGT GÄNG OCH EN FIN SÄSONG!

2016-10-13

Våra duktiga damer har verkligen varit flitiga under säsongen!
Under inte mindre än 18 speltillfällen har man träffats för att spela en härlig runda golf tillsammans på vår fina Nibblebana, ibland som singelspelare, ibland som lagspelare.

I slutet av säsongen har det alltid spelats en final på John Deerebanan och så blev det även i år då finalen gick av stapeln den 17 september. För att ha möjlighet att delta i finalen måste damerna ha spelat minst 5 deltävlingar samt placerat sig bland de 30 bästa på rankingen. Resultatet visar att 38 av 54 spelare totalt fick ihop minst 5 rundor över säsongen vilket i sig är ett gott tecken på stor närvaro under säsongen. Härligt damer!

I finalen spelade till slut 28 damer och bäst av alla denna dag blev Birgitta Kärvestad på fina 69 slag, tätt följd av Marie Graff på 70 slag och Malin Pihl på 72 slag. Härliga resultat!

Damtävlingarna präglas alltid av roliga inslag och finalen blev inte annorlunda med "Närmast Flagg"-pris på samtliga par 3:or. Här vann Anne Samuelsson, Annika Walcott, Malin Pihl och Pia Lindahl varsitt pris för sina formidabla slag på 2:an, 5:an, 12:an och 16:e.

Resultaten från säsongens tisdagstävlingar har hållits hemiliga sen i mitten av augusti för att skapa mer spänning inför prisutdelningen vid höstavslutningen som i år hölls i tisdags kväll i vår trevliga golfrestaurang.

Höstavslutningen firades med många skratt kring roliga situationer på banan och genom den härliga stämningen som genomsyrar damverksamheten. En stor eloge till damkommittén med Karin Lundin i spetsen - ni gör ett fantastiskt arbete att sporra både "gamla" och nya damer i klubben att umgås tillsammans och ha roligt och lite matchkänsla på banan. En stor eloge till alla ni damer som gör detta möjligt. Keep swinging på er!