Facebook In english
2019201820172016201520142013 

WÄSBY LADIES – VILKEN FIN HÖSTAVSLUTNING!

2017-10-11
I går kväll var det dags för ännu en trevlig damkväll för Wäsby Ladies med middag och prisutdelning i restaurangen, både för finalen som gick av stapeln söndagen den 17 september och för hela säsongen 2017.

Totalresultatet för säsongen visade att det fanns många duktiga damer i år:
På en hedervärd 5:e plats i rankingen kom Ann-Charlotte Öberg på totalt 180 slag, samma resultat som 4:e prisplatstagarerskan Annelie Molén. Bronsplatsen kneps av Anita Sundberg på 179 slag och silverplatsen vanns i sin tur av Tina Borgås på 178 slag. Guldet vanns till slut av Caarina Schüberg, även hon med 178 slag men med lägre handicap än silvermedaljösen. Birdie-priset gick till två välspelande damer, nämligen Birgitta Kärvestad och Annelie Molén. STORT GRATTIS ALLESAMMANS och grattis till denna härliga "Birdie-nam-nam"-fest!
 
Finalen som alltså gick av stapeln den 17 september visade i sin tur också på jättefina resultat:

Guldet vanns av Annelie Molén på fantastiska 67 slag netto, sex slag före silvermedaljösen Karin Lundin på 73 slag netto och sju slag före bronsmedaljösen Pia Lundahl på 74 slag. På en hedervärd 4:e plats kom Kristina Strimell med 76 slag, tätt följd av 5:e platspristagerskan Solweig Borgman med 77 slag. Närmast hål under finalspelets runda kom Solweig Borgman och Päivi Jussila. STORT GRATTIS TILL ER ALLA!

Vi vill gärna rikta ett varmt tack till alla ni Wäsby Golf-damer för ert härliga och skojfriska engagemang och spel under säsongen! Härligt att se vilken fin sammanhållning ni har och hur roligt ni har under era tävlingar och middagar! Ett innerligt tack framförallt till Erika Höglund och Elin Andersson för ert brinnande engagemang för damernas trevnad och spel tillsammans under tisdagskvällarna och under finalspelet. 

Vi ser nu fram emot en ny säsong under 2018 – keep swinging på er och stort tack för i år!