Facebook In english
2019201820172016201520142013 

VILKEN FANTASTISK SOMMARDAG PÅ VÄSBY FÄRGHALL OPEN!

2017-07-14
I dag hade vi det stora nöjet att ha vår trevliga samarbetspartner, Väsby Färghall, att bjuda in till femte tävlingsdagens spel i vår populära tävlingsvecka. John och Emilia tog emot alla 144 deltagarna med breda leenden denna morgon då solens strålar värmde gott, till allas glädje med värkande axlar efter fyra avverkade ronder under denna tävlingsvecka.

Med stor förväntan inför dagens scrambletävling samlades alla för en trevlig informationsstund genomförd av John och begav sig därefter ut till sina respektive utslagshål.

Prick klockan 9 ljöd ännu ett knallskott över Nibbles nejder så att en och annan and i dammen på 10:an med förvåning lyfte på huvudet… Därefter började den spännande tävlingen. Vem skulle göra flest birdies i dag?
.
Med klarblå himmel och ljumma vindar lät de goda resultaten inte vänta på sig heller denna dag. Vilken resultatfest det blev till slut!

Vann gjorde Ola Andersson, Per Edlund, Björn Mellquist och Joel Edlund på formidabla 15 under par.
”Runner-up”-laget för dagen med Björn Näslund, Eddie Selander, Peter Bane och Tony Wessberg var inte långt efter, minus 14,5, likaså bronsmedaljörerna Jonas Mårder, Linus Hansson, Pontus Hansson och Anton Åslund.
STORT GRATTIS ALLIHOPA!

Närmast Hål-tävlingen på utmanande hål 12, strax före Väsby Färghalls ”eget” sponsorhål, vanns av ingen mindre än Kalle Ekholm som lade slaget endast 1,16mt från flagg.

Längsta Drive på hål 8 vanns i sin tur i damklassen av Annelie Molén och i herrklassen av Marcus Carlsson.
Vi riktar ett innerligt tack till John och Emilie från Väsby Färghall för en fantastiskt trevlig samvaro under dagen och för en härligt levererad och uppskattad tävling under årets upplaga av tävlingsveckan.

Ett varmt tack till Leif, Bengt, Andy och BoRune för dagens tävlingsledning och uppföljning på banan och till Curt och Annelie som glatt skötte incheckningen på morgonkvisten. Ni är verkligen ett härligt gäng med ett fantastiskt engagemang!

Ett stort tack till vår härliga och engagerade banpersonal med Pär i spetsen som gått upp på okristliga tider särskilt denna vecka för att förbereda banan på absolut bästa sätt. Ni är fantastiska!

Vi riktar även ett varmt och innerligt tack till Micke, Tobbe och Nellie för ert alltid så trevliga och skojfriska bemötande i receptionen!

Ett varmt tack även till våra duktiga krögare med sin härliga restaurangpersonal som – som alltid - serverade välsmakande maträtter till alla hungriga tävlingsdeltagare och besökare.

Stort tack till alla för ännu en formidabel dag på Wäsby Golf! Ha en fin kväll allesammans så ses vi med tuppen i morgon bitti…redo att kasta oss in i tävlingsveckans fina avslutningstävling – John Deere Classic då det bland annat gäller att pricka rätt på Hål 2…- keep swinging!