Facebook In english
2019201820172016201520142013 

TVÅ GENERATIONER - EN HÄRLIG GOLFDAG!

2017-09-04
I går var det så åter dags för vår roliga greensome-tävling Två Generationer där olika familjepar fightades på vår fina John Deerebana. Hela 61 (!) entusiastiska och glädjestrålande par ställde upp i tävlingen och resultaten blev verkligen strålande.

Banan visade sig från sin gröna sida med lagom snabba greener och de regndroppar som hotade deltagarna inför tävlingen lyste med sin frånvaro under hela dagen. Det som gjorde dagen extra utmanande var den kraftiga vinden som bjöd spelarna på extra tankeverksamhet inför både utslag och inspel mot greenerna.

Stort grattis till vinnarparet Lennart Pettersson och Jonas Mårder som vann på fantastiska 61,2 slag netto, fem slag före silvermedaljörerna Mikael Degerman och Niklas Degerman på 66,6 slag netto. En härlig italiensk/svensk konstellation var nära att knipa bronsplatsen genom Giorgio och Mattias Veggetti, men trots utmärkt resultat fick paret se sig slagna med knappa 0,6 slag av bronsmedaljörna Ulf och Stefan Andersson som spelade till sig ett fint resultat på 67,6 slag netto. På femte plats kom Jonas och Josephine Hallqvist på fina 68,8 slag netto. Härligt spelat allihopa!

Stort tack till våra härliga tävlingsledare Leif, Raimo och Jarl, och till allas vår Åke som hjälpte till som starter, för att ni så entusiastiskt och fint höll ställningarna under hela dagen och till vår eminenta banpersonal – ingen nämnd, ingen glömd - som återigen finputsat banan inför tävlingsdagen. Ett varmt tack till Mickes gäng i receptionen som på sitt sedvanligt varma vis tog emot deltagarna före start och bidrog till en härlig stämning inför tävlingen.

Strålande resultat under en blåsig men härlig generationsdag på Wäsby Golf - keep swinging!