Facebook In english
2019201820172016201520142013 

Toppenbra tourtrick på Titleist Trophy

2018-07-12
Att bjuda på ett par provbollar av valfri sort efter nio spelade hål, det var ett bra trick från vår sponsor Titleist. Proffsen spelar ju på gratis bollar. Nu fick vi kännas oss som proffs en liten stund. Frågan är bara hur länge känslan satt i?

Återigen var det vädermässigt en fantastisk dag. Men på något sätt är det svårt att riktigt glädjas åt värmen. I bakhuvudet gnager något om att gräs behöver vatten, samtidigt som det är uppenbart hur
vattenytan envist kryper neråt i vår stora damm. Det känns fullkomligt avigt att gå och längta efter regn.
 
Spelet påverkades uppenbarligen inte av det, för resultaten var utmärkta. A-klassen kammades hem av Hans Lundegren som presterade en hedervärd 67’a, med Niclas Johansson och Britt Olofsson tätt i hälarna på andra och tredje plats.

B-klassen toppades av Claes Broström som kunde summera 69 slag netto. Och C-klassen togs förtjänstfullt hem av Bo Hedman på en fullkomligt lysande 65’a. Samtliga klassvinnare fick ett par specialdesignade FootJoy-skor, där man själv får välja färg och material. Tvåorna fick välja en wedge ur en extremt välfylld tourbag, där samtliga loft och bounce verkade finnas representerade.