Facebook In english
2019201820172016201520142013 

TITLEIST TROPHY 2017 - VILKEN RESULTATFEST!

2017-07-11
Även under andra dagen på vår roliga tävlingsvecka hade vi fin uppslutning och Titleist Trophy 2017 kunde även denna gå av stapeln på fantastiskt fina John Deerebanan. I dag bjöd dagen på perfekt golfväder; lagom temperatur, lätt molnighet som övergick till härlig sol och minimal vind som kunde störa spelet. Inte konstigt att resultaten verkligen blev lysande denna dag! För att vinna pris var spelarna tvungna att gå långt under par…

Även denna dag kom 117 spelare med stor entusiasm till första start. I A-klassens slagspel deltog 34 spelare, i B-klassen tävlade 53 spelare i slaggolf och detsamma gjorde 30 spelare i C-klassen.

På plats från Acushnet och Titeist fanns Leif, som höll i demoeventet på puttinggreenen, och Alex, som höll i demovisningen på driving rangen. Härligt att så många passade på att testa lite ny utrustning både vad gäller bollar, putters, wedgar och längre klubbor! Ett stort tack till Leif och Alex för en strålande fin tävlingsdag och proffsig representation. Alltid lika trevligt att samarbeta med er och se ert engagemang under era sakkunniga demovisningar och utprovningar!

Ett varmt tack till Raimo, Leif, Kicki, Jarl och Elin som hjälpte till med allt från incheckning till starterfunktion till resultatrapportering till prisutdelningar. Tack även till BoRune som fanns på plats som eminent tävlingsdomare.

Återigen ett varmt tack till vår banchef Pär och hans fina team för en, som alltid, ypperligt preparerad bana! Vi riktar även ett stort tack till Linn, Tobbe, Andy och Micke för ert härliga mottagande i receptionen och till vår duktiga restaurangpersonal som återigen serverade smarriga rätter till en nöjd skara golfare.

Hur gick det då i tävlingen?
A-klassen vanns av Peter Swartling från Wäsby GK på fantastiska 67 slag netto, tätt följd av Lotta Bergström som även hon hade 67 slag netto och tredjeprisvinnaren Jonas Olsson från Huvudstadens GK som följde upp sitt fina spel från gårdagen med 68 slag netto i dag. Stort grattis till er alla!

I B-klassen var resultaten sannerligen inte sämre. Även här blev både vinnarscoren och andraplatsens resultat 67 slag netto! Förstaplatsen kneps av Birgitta Kärvestad från Wäsby GK och andraplatsen av Åkersbergas Gunilla Hansson. På tredje plats kom Roland Visén på fina 68 slag netto. Strålande spel även här – grattis!

Otroligt men sant: även i C-klassen blev vinnarscoren 67 slag netto! Den spelare som lyckades med denna bedrift var Lars-Åke Karlsmark från Ullna Golf Club. På andra respektive tredje plats kom Helén Lindberg och Erika Höglund, bägge från Wäsby GK och bägge på 70 slag netto. Stort grattis till samtliga!

Närmast Hål på 12:an vanns av Roland Nilsson som lyckades placera bollen endast 1,2 mt från hålet. I Längsta Drive-tävlingen, som denna dag inbjöd till långtslående försök på 15:e hålet, vanns av Birgitta Hammarstedt i damklassen och, inte helt överraskande, av Jacob Selander i herrklassen.

Stort tack till alla för ännu en härlig dag på Wäsby Golf! Ha en fin kväll allesammans så ses vi i morgon, pigga och krya…och taggade inför den roliga lagspelstävlingen Hansen CaravanTrophy – keep swinging!