Facebook In english
2019201820172016201520142013 

TÄVLINGSVECKA OCH ROLIGA EVENTS PÅ WÄSBY GOLF – FÅTAL PLATSER KVAR!

2017-07-05
Nu drar det ihop sig till vår roliga och händelserika tävlingsvecka som startar nu på måndag den 10 juli!

Först ut i tävlingsyran finner vi ICA KVANTUMSLAGET, en trevlig individuell slagtävling i tre hcp-klasser inklusive specialtävling på banan. Prisutdelning genomförs i restaurangen efter färdigt spel i varje hcp-klass.

Dagen därpå följer TITLEIST TROPHY, även denna en inspirerande individuell slagtävling i tre hcp-klasser och specialtävling på några hål. Under denna dag har Titleist även demoevents både på putting green och driving range, så passa på att testa ny utrustning och få nyttig information om bollar. Prisutdelning genomförs i restaurangen efter färdigt spel i varje hcp-klass.

På onsdagen spelas HANSEN CARAVAN TROPHY, en trevlig bästbolltävling i gemensam klass med kanonstart kl 9 och specialtävlingar på några hål. Prisutdelningen sker i restaurangen. Under den här dagen har du även möjlighet till en mysig fikastund i Hansen Caravans husbil på det lilla torget vid 1:ans och 10:ans utslag. Har du lust att kika in i en fin Hansen Caravan-husvagn har du möjligheten till detta nere i trädgården där även SKODA INFRACITY kommer att finnas på plats mellan kl 12 och 16 för provkörning av de senaste modellerna (med drag-krok perfekt för husvagn!). SKODA finns på plats i vår trädgård under hela tävlingsveckan mellan kl 12 och 16 för att erbjuda demovisningar och provkörningar.

Tävlingen WATT&VOLT CHALLENGE 2017 SPONSORED BY YAMAHA slår upp portarna tidigt torsdag morgon och inleder med trevlig frukost i restaurangen mellan kl 07:30 och 08:30. Denna dag erbjuds spelarna en rolig singeltävling i tre klasser med kanonstart kl 9. Flera roliga specialtävlingar följer på banan. Dagen avslutas med en trevlig gemensam lunch i restaurangen och prisutdelning för samtliga tre hcp-klasser.

VÄSBY FÄRGHALL OPEN tar över på fredag och erbjuder deltagarna en trevlig lagtävling i form av 4-mannalagsscramble med kanonstart kl 9. Även denna dag bjuds det på specialtäv-lingar ute på banan och prisutdelningen sker i restaurangen.

Vi rundar av tävlingsveckan med JOHN DEERE CLASSIC, en utmanande individuell slagtävling i tre hcp-klasser och roliga specialtävlingar på banan. Prisutdelning genomförs i restau-rangen efter färdigt spel i varje hcp-klass.

Med andra ord – en händelserik nästa vecka hos oss på Wäsby Golf – oavsett om du deltar i tävling eller ej!

Vi hoppas och tror på fint väder...men har för säkerhets skull sänt en beställning till vår nye kardinal Arborelius...med förhoppning om bästa favör!

VARMT VÄLKOMNA ALLIHOPA – KEEP SWINGING PÅ WÄSBY GOLF!