Facebook In english
2019201820172016201520142013 

TÄVLINGSSÄSONGEN ÄNTLIGEN IGÅNG MED DAGENS VÅRSCRAMBLE!

2017-04-29

Äntligen gick kanonskottet…till vårens stora kosläpp…eller fick hästarna äntligen komma ut på grönbete…?? Nej, till något ännu bättre! Klockan 9 avfyrades nämligen kanonskottet med buller och bång för årets första klubbtävling – VÅRSCRAMBLE!
Vädergudarna var med deltagarna redan från början och gav dem både strålande sol och en förhållandevis lätt bris.
Vår eminente banchef Pär och hans strålande banpersonal hade preparerat banan och greenerna på sedvanligt enastående sätt inför helgens stora begivenhet. Stort tack till i synnerhet Jimmy, Rasmus och Uffe som var på plats samtidigt med tuppen i morse för att förbereda det sista inför startskottet! Vi tackar även frosten som höll sig undan greenerna denna morgon!
I startkuren möttes de glada och taggade deltagarna av de nya tävlingskommittémedlemmarna Jarl och Caarina som med tungan rätt i mun fick registrerat samtliga 115 deltagare.
Hela tävlingsgänget samlades sedan i en ring vid startkuren och Bengt från tävlingskommittén och klubbchefen Jennifer hälsade alla välkomna till årets första tävling och fortsatte med en kort regelgenomgång av dagens tävling.
Bengt passade även på att med stor glädje introducera delar av den nya tävlingskommittén som fanns på plats denna dag: Leif som hade lottat alla bollarna och som assisterade de nya kommittémedlemmarna i startkuren och Andy som deltog i tävlingen i dag men som kommer att hålla i tävlingar under säsongen.
Stort tack till Bengt och Leif för utbildning till de nya medlemmarna och till er alla i tävlingskommittén för ert fantastiska engagemang i klubben!
I shop och reception fanns ännu ett glatt gäng på plats denna morgon med Micke, Tobbe, BoRune och Jacob som tog emot alla deltagarna och bistod med bollar, peggar och annan utrustning inför tävlingen. Stort tack för ert soliga engagemang och era glada tillrop till en redan taggad golfsamling!

Hur gick det i tävlingen till slut? Jo, tävlingen bjöd på strålande resultat och härliga upplevelser på vår fina John Deere-bana. Stort tack till alla tävlingsdeltagare och stort grattis till pristagarna som tog hem 1:a platsen:

Anders Lindstedt, Andreas Häggblad, Magnus Forsberg samt Sven Ahlzén.

Vilken härlig första dag på vårt spännande tävlingsschema! Kika in på kalendern på hemsidan och ta del av resten av programmet. Kom ihåg att anmälan öppnas först 1 månad före tävlingens speldag. Notera även att kategori-KM flyttats till vecka 33 och 34. Lycka till på alla tävlingar, nu lyfter vi årets tävlingssäsong

- keep swinging på er!