Facebook In english
2019201820172016201520142013 

Rodeopark - Ny samarbetspartner på Wäsby Golf

2013-06-13

Rodeopark har tillsammans med Wäsby Golf nu lanserat anläggningens nya hemsida. Samtidigt blir man också samarbetspartner på anläggningen.

Under vintern har arbetet med en ny hemsida bedrivits med vår klubbchef Magnus som projektledare. "- Vårt mål har varit att skapa ett modernt och öppet skyltfönster för vår anläggning och klubb. Den digitala arenan bjuder på så många möjligheter till interaktion och när medlemmar, gäster, företag och andra intressenter söker information om oss så gäller det att vara beredd helt enkelt. Vi har tillsammans med Rodeopark och t ex fotografen Peter Cordén nu släppt en ny hemsida, som ständigt kommer att fortsätta utvecklas."

Rodeo Park är en mindre webborienterad reklambyrå med följande löfte: "Vi kombinerar unik design med de senaste teknikerna. Vi är ett team med varierande kompetens och olika personligheter som kompletterar och inspirerar varandra. Målet är att alltid ge våra kunder bra lösningar som passar dem. Tillsammans får vi kunden att se bra ut med en servicenivå utöver det vanliga."

Rodeopark Communication