Facebook In english
2019201820172016201520142013 

PROVA GOLF PÅ GOLFENS DAG LÖRDAGEN DEN 20 MAJ!

2017-05-04
VAD ÄR GOLFENS DAG?
Projektet drivs nationellt av Svenska Golfförbundet tillsammans med olika nationella samarbets-organisationer och arrangeras lördagen den 20 maj 2017 ute på landets golfanläggningar.
Syftet med Golfens dag är att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare.

VAD SKER MELLAN KL 10 OCH 16 LÖRDAGEN DEN 20 MAJ?
Alla besökande barn och vuxna som vill prova på golf i olika former hälsas hjärtligt välkomna till ett trevligt informationsmöte kl 10 i vårt klubbtält i direkt anslutning till vår stora parkering. Under mötet träffar du nyckelpersoner från klubben som i lättsamma toner berättar om klubbens olika aktiviteter. Här kan du även få informationsbroschyrer om klubben och möjligheten att träffa andra nyfikna ”nya golfare”. Kan du inte komma till redan kl 10:00 är du hjärtligt välkommen till ett möte kl 14.

FRÅN KLUBBTÄLTET LOTSAS DU UT TILL AKTIVITETERNA:

Kom och se vår fina maskinpark från John Deere! Vår banpersonal finns på plats för att visa alla maskiner och svara på nyfikna frågor.

Delta i en rolig puttningstävling på vår stora putting-green direkt framför vår golfbutik och reception – många skratt och roliga priser! Du får så klart låna putter och boll när du tävlar. Prisutdelning sker i två omgångar; den ena sker kl 12 och den andra sker kl 15:30.

Prova att slå i en s k launch monitor i vår golfstudio! Våra tränare hjälper dig. Här kan du även prova att slå med ”gamla, historiska” klubbor.

Spela på vår roliga korthålsbana (6 hål) och var med i en lättsam tävling! Lån av klubbor och bollar ingår så klart! Prisutdelning sker i två omgångar; den ena sker kl 12:30 och den andra sker kl 16:00.

BESÖK VÅRA SAMARBETSPARTNERS OCH DELTA I OLIKA AKTIVITETER OCH SMÅTÄVLINGAR:

SKODA Infracity kommer att finnas på plats under dagen och erbjuda provkörningar!

Hymer Center by Hansen Caravan kommer att finnas på plats mitt i trädgården med en trevlig husbil att se sig omkring i!

Allt i Sten kommer att presentera sitt företag i ett trevligt tält vid stora putting-greenen!

VI BJUDER PÅ KORV OCH ENKEL DRICKA NÄR DU DELTAGIT I ALLA AKTIVITETER!

BESÖK VÅR FINA GOLFRESTAURANG!
På klubben hittar du även en fantastisk restaurang där du kan avnjuta en god måltid antingen inomhus eller på den stora terrassen med panoramautsikt över anläggningen. Vi har även en kiosk där du hittar glass, smörgåsar och andra godsaker.

HAR DU FRÅGOR I STÖRSTA ALLMÄNHET?
Ring oss i så fall på telefon 08 – 514 103 30 eller skicka ett mail till: kansli@wasbygolf.se.

VÄLKOMMEN TILL EN ROLIG "PROVA-GOLF"-DAG PÅ WÄSBY GOLF!
www.wasbygolf.se