Facebook In english
2019201820172016201520142013 

PREMIÄR FÖR HANSEN CARAVAN TROPHY - EN RIKTIG PANGSUCCÉ!

2017-07-12
Tredje dagen på vår tävlingsvecka fortsatte i samma fantastiskt trevliga anda då en av våra kära samarbetspartners för första gången bjöd in till en trevlig klubbtävling.
130 golfsansikten bröt ut i glada leenden och skratt redan vid morgonkvistens informationsgenomgång, genomförd av Bengt från tävlingskommittén, och där Peter Hansen, dagens sponsor, från Hymer Center by Hansen Caravan, gav alla ett varmt välkomnande genom att bjuda in dem till en härlig lagspelstävling och för att erbjuda alla att ta en titt in i både husvagn och husbil under rundans gång.

Med dessa trevliga och glada tillrop knallade alla deltagarna därefter ut på banan för att invänta det rejäla knallskott som vår banchef Pär sedan avfyrade prick kl 9.

Vädret visade sig från sin bästa sida under hela dagen och bjöd spelarna på en varm sol och en ljum bris och detta - tillsammans med en fantastiskt fint preparerad bana av Pär och hans mannar - gjorde att de goda resultaten inte lät vänta på sig!

Ett innerligt tack till Hansen Caravan för en oerhört trevligt genomförd tävling där fika vid husbilen vid 1:ans och 10:ans blev ett mycket uppskattat inslag under tävlingsdagen. Här fick alla möjlighet att titta sig omkring i den fina husbilen och samtidigt skoja och skratta mellan lagen som korsade vägarna vid 1:ans och 10:ans utslag.

Ett varmt tack till Leif, Bengt och Andy från tävlingskommittén som lotsade samtliga deltagare rätt under dagen, hanterade incheckningen och såg till att alla resultat kom in till den välbesökta prisutdelningen på terrassen.

Vi riktar även ett stort tack till Micke, Tobbe och BoRune för sitt sedvanligt professionella och trevliga bemötande i receptionen och till vår duktiga restaurang- och kioskpersonal som med glada leenden kom med rykande kanelbullar och påfyllning av kaffe till den trevliga fikastunden vid 1:ans och 10:ans utslag. Att alla fick god mat serverad av samma trevliga personal på den soldränkta terrassen inför prisutdelningen bidrog som vanligt till att dagens övningar fick sin rättmätiga härliga avslutning.

Ett stort GRATTIS till alla pristagarna:
58 slag blev vinnarscoren – helt fantastiskt! Stort grattis till paret Britt Olofsson och Knut Forvik för denna formidabla insats!

Dagens ”runner-up”-par, Malin Pihl och Anette Dernell, hamnade på samma fantastiska slutresultat 58 och tredjeplatsen kneps av Erik Dernell och Kent Böschen, endast 1 slag efter.

Närmast Hål vanns av ingen mindre än vår ordförande, Roland Visén, som nästan gjorde hole-in-one på Hål 16 med ett slag som till slut stannade endast 23 cm från flagg.

Längsta Drive för damer på hål 10 vanns av Annika Walcott och längsta drive för herrar vanns av Jan Tunell.

Stort tack till alla för ännu en fantastiskt härlig dag på Wäsby Golf! Ha en fin kväll allesammans så ses vi till frukosten i morgon bitti…redo att ta oss an nästa roliga lagtävling – "Watt & Volt Challenge 2017 sponsored by Yamaha" - keep swinging!