Nu ligger avgifterna uppe för spelrättsmedlemmar

Är du spelrättsinnehavare så ligger nu dina avgifter för 2021 års säsong uppe på Min Golf för betalning.

För att betala avgifterna loggar du in på din Min Golf, klickar på ”Mina Inställningar” och sedan på ”Betalningar”. Väl där bör avgifterna ligga uppdelade i Medlemsavgift, Spelavgift, Städdeposition och eventuell Skåpavgift.

Höger om varje avgift finns en vit ruta som du ”bockar i”. Klicka i den för varje avgift för att få ditt totalbelopp. Sedan är det bara att klicka på Betala och gå vidare med betalningen. Via Min Golf får du möjligheten att betala med kort, med swish eller via faktura. Du kan även delbetala avgiften på ett antal månader. Viktigt att veta är att väljer du faktura eller delbetalning så tillkommer avgifter för detta.

Så fort din avgift är betald blir ditt medlemskap för 2021 aktiverat och du får ett kvitto mailat till dig.

På denna länk finns en instruktionsvideo som går igenom steg för steg hur du betalar via Min Golf. Titta gärna på den om du är osäker.

Sista dag att betala är den 31 januari.

 

Har du ett skåp som du inte tänker använda nästa år, så hör gärna av dig till kansli@wasbygolf.se och säg upp det, då det är många som står i kö.

Stämmer skåpsnumret på avgiften inte överens med ditt faktiska skåpsnummer, hör gärna av dig även då. Det är viktigt för oss att vi har ordning i systemet på vem som har vilket skåp.

Slutligen, har du några frågor gällande din årsavgift eller ditt medlemskap, hör av dig till kansli@wasbygolf.se.