Facebook In english
2019201820172016201520142013 

John Deere & Wäsby Golf i nytt samarbete

2013-04-05

Wäsby Golf blir från 2013 och minst tre år framåt samarbetspartner med den globala maskintillverkaren John Deere.

Samarbetsavtalet innebär bl a att John Deere blir exklusiv leverantör av grönytemaskiner till Wäsby Golf, som därmed blir den officiella John Deere-banan i Stockholm/Mälardalen.

- Vi är stolta över det här avtalet. John Deere kommer att använda vår anläggning till representation och visning av sina produkter i verklig miljö, säger Magnus Arvidsson, VD och klubbchef i Wäsby Golf.

- Det här är ett tvåvägssamarbete. Avtalet är ett bra exempel på att det är möjligt även för banor som inte är högprofilbanor att skaffa bra företagspartners. Att John Deere valde just Wäsby som partner har sina skäl, enligt Magnus Arvidsson.

- Vi har ett gynnsamt geografiskt läge, nära till Arlanda och Stockholm. Det finns många golfklubbar i regionen och dessutom har John Deere ett stort distributionslager i näraliggande Märsta.jdlogofrgtextunder300dpi.jpg

För Wäsby Golf är samarbetsavtalet enbart av godo.

- Den största fördelen är förstås att vi får en bredare och mer uppdaterad maskinpark till ett bra pris. Samarbetet kommer att inverka positivt på hela anläggningens kvalitet och därigenom totala rykte. Vi blir John Deeres ”live-butik” i regionen och är stolta över att stå bredvid banor som TPC Deere Run, Royal Lytham & St Annes och PGA Bara, säger Magnus Arvidsson.