Facebook In english
2019201820172016201520142013 

JOHN DEERE GOLF EXPERIENCE DAYS 2016 - LYCKAT EVENT!

2016-08-29

I tisdags och onsdags anordnade vi ett stort event tillsammans med vår samarbetspartner John Deere och dess återförsäljare i Sverige. Inbjudna var våra kollegor i form av klubbchefer och banchefer från hela Sverige samt Europaledningen för John Deere. På plats fanns även representanter för SGF, SGA och GAF.

Vår trädgård runt Nibble Gård förvandlades i ett ögonblick till en spännande tältby med John Deeres produktarsenal i blickfånget och banan vässades ytterligare inför dessa dagar av vår eminenta banpersonal.

Första dagen ägnades åt stationsutbildning för deltagarna samt team building under sen eftermiddag och kväll.

Dagen därpå var det dags för årets stora tävling där vinnarlaget vann en plats i John Deere World Challenge som går av stapeln i Florida i november. Härligt att ha alla våra kollegor på plats, både inom bananläggning och klubbledning! Eventet förgylldes av strålande väder och inspirerande gästföreläsare.

ETT STORT TACK till samtliga inblandade i arrangemanget - både vad gäller alla förberedelser inför eventet och under själva eventdagarna. En eloge till er alla för ett fantastiskt lagarbete - keep swinging!