Facebook In english
2019201820172016201520142013 

John Deere Classic – en het uppgörelse

2018-07-13
Värmen håller i sig hela Tävlingsveckan igenom.

Det verkar nästan inte spela någon roll hur mycket man dricker under rundan. När man kommer hem är man ändå uttorkad.” sa Raimo Harmsund, vår duktige TK-medlem som själv var med och tävlade.
Bra tryck. Hög stämning. Och gästerna blev imponerade av vår anläggning.” sa Kjell Thuné, ytterligare en TK-medlem som var med och fightades. De blev så imponerade av banan och maten i restaurangen att man bestämde sig för att lämna sin nuvarande klubb (som inte ligger långt bort) och bli medlem här nästa år. Det är ett väldigt gott betyg! Både till vår banpersonal och till vår restaurang. Kul.
 
Greenerna fick goda omdömen. De var jämna och rättvisa och lagom snabba, 10.7 på stimpen. Även resten av banan plockade poäng eftersom många klubbar runt omkring har haft betydligt tuffare än oss att få till acceptabel kvalitet.
 
Bäst av alla, i förhållande till sin normala standard, spelade Emil Karhu från Kungsängen, som vann A-klassen på en stark 66’a. Hans Lundegren fortsatte sin starka vecka och skuggade Emil med en 68’a. På tredje plats kom Ilka Tiainen med en 69’a.
 
B-klassen togs hem av Mikael Franzén på 68 slag, vilket var samma som Håkan Sandsund, men Mikael vann på lägre handicap. På trejde plats kom Roger Johansson med en 69’a.
 
C-klassen vanns av Bengt Westerholm som också hade en konkurrent med samma resultat (68) men med högre handicap, Mari Rasjö, som gästade oss från Hofors GK. Trea kom Monica Svensson med en 74’a.
 
Närmast hål på 16:e kom Peter Tiberg vars boll stannade 45 cm från hål.
 
Stort tack till John Deere som är en väldigt värdefull partner för oss.
 
Och tack till våra tappra medhjälpare från Tävlingskommittén. Ni gör att fantastiskt arbete.