Facebook In english
2019201820172016201520142013 

HÄRLIG SKANDIA TOUR FIRST-TÄVLING PÅ WÄSBY GOLF!

2017-05-13
Underbart med alla spelsugna och taggade ungdomar på Wäsby Golf i dag!
69 pojkjuniorer ställde upp i årets 1:a omgång av Skandia Tour First distrikt Stockholm som spelades under en strålande sol och med en lätt bris. Lagom tuffa flaggplaceringar gjorde John Deere till en bra utmaning för deltagarna. Imponerande att se både deras slag och deras sätt att hantera banan, spelet och speltempot.

Stort tack till tävlingens Tournament Director Anders Bergh samt domarparet Björn Kindström och Mats Rosengren och ett varmt tack till delegationen från vår tävlingskommitté med Bengt, Leif, Caarina, Jarl och Andy i spetsen som tävlingsledare, starters, resultatrapporterare etc. Tack även till P-G som ställde upp som starter på 10:an.

Stort tack till vår duktiga banpersonal som på sedvanligt vis förberett banan på ett strålande sätt med fina greener och välklippta fairways. Ett varmt tack till teamet i shop och reception för ett härligt mottagande av alla deltagare och medföljande publik. Tack även till vår trevliga och duktiga restaurangpersonal som med ett leende på läpparna serverade lunch till alla glada gäster på den soldränkta terrassen.

Så över till resultaten för dagens tävling:
Vann gjorde Elias Nordström från Bro-Bålsta GK på strålande 74 slag, 2 över banans par. Han var tätt följd av Wilhelm Berg von Linde från Djursholms GK, Erik Blomqvist från Wermdö Golf & Country Club och Erik Elgh från GolfUppsala som samtliga hade 76 slag. 5:e platsen kneps av Samuel Oscarsson från Djursholms GK på 77 slag. Strålande spelat, grabbar! Vi ser fram emot att följa era resultat vidare på Skandia Tour First-touren!

Vad mer kan man säga? Strålande golf på en strålande plats på en strålande dag!
Keep swinging på Wäsby Golf!