Facebook In english
2019201820172016201520142013 

FINA RESULTAT UNDER LÖSA FÖRBINDELSER 2017!

2017-09-30
Klubbtävlingen ”Lösa Förbindelser”, upplaga 2017, gick av stapeln i lördags under sedvanligt trevliga och ”lösa former".

59 lag var laddade redan vid uppropet på morgonen och tågade därefter ut till sina respektive utslagsposter.

Wäsby Golf bjöd på fantastiskt väder med sol och vind, en bana i toppenskick och sprudlande entusiastiska deltagare, alla lika inställda på att försöka bemästra banan på bästa sätt under trevligt greensome-spel.
De goda resultaten lät inte vänta på sig och det blev oerhört tätt i toppen!

En stor eloge till de tre bästa lagen som alla kom in på under 68 slag.

Bäst lös förbindelse hade Gunilla Hansson och Sven Ahlzén med 67 slag netto, vilket gjorde att de knep förstaplatsen.

På en meriterande andraplats kom Birgitta Kärvestad och Joakim Svensson på 67,2,och på en tredje plats samt närmast hål ( 62 cm slagen av Elin) kom Elin Eriksson och Per Niréus på 67,6.
Stort grattis till er alla!
Ett stort tack till er alla som ställde upp i tävlingen, till Bengt som eminent tävlingsledare tillsammans med Leif, Raimo och Jarl, till vår banpersonal som återigen bjöd på en bana i härligt skick, till vår trevliga personal i shop och reception och sist men inte minst till personalen i vår härliga restaurang – ännu en njutbar golfdag tillsammans på Wäsby Golf!
Nu ser vi fram emot den roliga ”forward tee”-tävlingen ”Ett steg framåt!” som vi genomför tillsammans med seniorkommittén måndagen den 9 oktober och vi ser även fram emot vår avslutande Höstscramble söndagen den 15 oktober!

Varmt välkomna till en fin avslutning av årets fantastiska tävlingssäsong - keep swinging!