Facebook In english

Nybörjarkurs inklusive årsmedlemskap

I vår kommer vi att köra några omgångar av våra uppskattade nybörjarkurser, som nu inkluderar ett mycket förmånligt årsmedlemskap med tillgång till vår 9-hålsbana.

På tvådagarskursen går våra tränare igenom grunderna för spelet, de olika golfslagen och det som behövs för att man ska kunna klara sig på banan.

Inga förkunskaper behövs.

Våra nybörjarkurser följer Svenska Golfförbundets direktiv. Vi är noga med att du, som ny golfare, känner att du har tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att efter genomgången kurs själv kunna spela på vår fina 9-hålsbana. Men redan efter första dagen kommer du att kunna träna på vår lite kortare och enklare 6-hålsbana.

Vi har ett bra erbjudande med kurs och medlemskap på vår 9-hålsbana som ger dig obegränsad tillgång till spel efter genomgången kurs. Alla priser inkluderar låneklubbor, bollar och studiematerial.

Pris :

  • 2.495 kr för dig mellan 13 och 21 år
  • 3.195 kr för dig som är 22 år och äldre:

Första kurstillfället är lördagen den 14:e april (med dess andra tillfälle lördagen direkt efter). Nästa kurs börjar den 28:e april, och så vidare.

Företag och kompisgrupper har samma pris. Ni kan dock själva bestämma vilka tider vi ska genomföra kurserna. Först till kvarn gäller!

Anmäl dig genom e-mail, till golfstore@wasbygolf.se, eller per telefon, 08-514 103 60. Det vi behöver veta är namn och kontaktuppgifter (telefonnummer och mailadress). Vill du ha mer information, ring Michael Lundbäck på tfn 0708-16 55 55

Välkommen till Wäsby Golf!