Nellie Berglund

Jag heter Nellie och jag är 24 år gammal. Jag jobbar på kansliet och jag är även golfare själv.

Som junior tränade jag på klubben i olika grupper och sedan när jag var 15 år började jag träna golf mycket och jag började även tycka att det var riktigt roligt att tävla. Då började jag på ett golfgymnasium och efter studenten åkte jag över till USA för att spela golf och plugga på college. Skolan som jag spelade för i USA heter Milligan University och där var jag i fem år. Under somrarna när jag har varit hemma från USA har jag jobbat i shopen/receptionen där många av er säkert känner igen mig från. Med stöd från Micke fick jag även chansen att gå det första steget i PGAs tränarutbildning så jag har även lett en del kurser, lektioner och juniorträningar här på klubben.

Efter sommaren fick jag jobb på kansliet där jag nu jobbar med medlemsadministration och lite med ekonomi. Jag tycker att det känns jättekul att nu få vara en del av och jobba på en golfklubb som jag har varit med i så länge och att jag får kombinera mitt stora intresse för golf med den utbildning jag har med mig från USA.

På fritiden tycker jag om att spela golf och hela min familj spelar golf så det är ett bra sätt för oss att umgås på. Jag tycker också om att träna på gym och något av det bästa jag vet är att gå på konserter.

Något som många av er nog inte visste om mig och en ”fun fact” är att jag har varit med i Wäsby Golf sedan jag var 6 år då jag tränade i ”golfkul” och jag är nu tränare för golfkul och golfskolan.