Tävlingsutbyten med Vallentuna, Österåker och Sollentuna pausas under 2021

På grund av Coronasituationen pausas utbytestävlingarna under säsongen 2021 och beräknas återupptas under säsongen 2022

Vi har träffat överenskommelser om årliga tävlingsutbyten med några av våra närliggande golfklubbars seniorer. Syftet är ett ömsesidigt kontaktskapande och trevligt umgänge i samband med golfspel på respektive klubbs bana för en väl reducerad greenfee. Tävlingsmomentet omfattar såväl individuella resultat som sammanlagt resultat för respektive klubbs lag.

Anmälan till deltagande görs för Wäsby GKs seniorer på vanligt sätt via Min Golf på golf.se.
Antalet deltagare från varje klubb är begränsat och vi låter anmälningsordningen vara avgörande för vilka som får delta från Wäsby GK.

Treklubbsmötet

Treklubbsmötet pausas under 2021 på grund av Coronasituationen och beräknas återupptas under säsongen 2022

Arrangemanget omfattar en tävling per år med deltagande av 20 seniorer från vardera av klubbarna Österåkers GK, Vallentuna GK och Wäsby GK. Vi spelar singelspel/slaggolf i bollar med minst en spelare från vardera klubben. Fördelningen mellan damer och herrar är valfri och bestäms i vårt fall av anmälningsordningen. De tre bästa individuella resultaten inom varje klubblag får pris. Vandringspriset till vinnande klubb baseras på summan av de 10 bästa resultaten per klubb.

Nibble/Skillingeslaget

Nibble/Skillingslaget pausas under 2021 på grund av Coronasituationen och beräknas återupptas under säsongen 2022

Arrangemanget omfattar en tävling per år med deltagande av 15 seniorer, varav 10 herrar och 5 damer, från vardera av klubbarna Sollentuna GK och Wäsby GK. Vi spelar singelspel/poängbogey i bollar med minst en spelare från vardera klubben. Vilka som får delta från Wäsby bestäms av anmälningsordningen. De sex bästa individuella resultaten belönas. Vandringspriset till vinnande klubb baseras på summan av de tio bästa resultaten per klubb.

Gästande spelare betalar 250 kr i gästgreenfee, och samtliga deltagare betalar en startavgift á 50 kr.