2021

Tack för denna säsong!

Nu börjar golfsäsongen lida mot sitt slut och vi i Seniorkommittén vill rikta ett stor tack till alla som deltagit i våra arrangemang.

Vi kom igång lite senare än planerat med våra måndagsspel pga av pandemin men vi har ändå spelat/tävlat 15 måndagar med runt 100 deltagare per gång.
Drygt 40 golfentusiaster åkte på den uppskattade Seniorresan till Båsenberga/Vingåkers GK i augusti. Bilder och reportage finns under rubriken Seniorresan 2021.

Vi hoppas få ser er på banan även nästa säsong och än en gång ,stort TACK för i år!

Seniorkommittén

Gåvobevis från Radiumhemmets forskningsfonder

Vi har nu fått gåvobeviset på det som vi tillsammans samlade in till Radiumhemmets forskningsfonder när vi tävlade i Cancerkampen 9/8-2021. 50 glada golfare samlade tillsammans in 13.550 kr som oavkortat går till cancerforskning. Tack till alla som var med och tävlade och till alla som hjälpte till genom att bidra med priser!

  

Bilder från Seniorresan av Tönis Laks och Agneta Fredriksson finns nu under Seniorresan 2021/Bilder från Båsenberga

En skildring från Seniorresan av Anders Lindstedt finns under rubriken " Seniorresan 2021 " . En bildsida kommer inom kort!

Vi skänker 13.550 kr till cancerforskning!

Den 9 augusti samlades 50 generösa golfare på Wäsby GK för att tävla i Cancerkampen 2021, en tävling med endast 3 klubbor och 1 putter.

Vi fick in 13.550 kr som oavkortat går till Radiumhemmets Forskningsfonder. Det är 6:e året som tävlingen arrangeras och vi har sammanlagt skänkt ca 100.000 kr till cancerforskning.

Alla priser är skänkta och år har vi fått hjälp till prisbordet av: Kamako, Shopen genom Micke Lundbäck, Klubben och Restaurangen. Dessutom har priser skänkts av Lisbeth och Fred Larsered, Agneta Fredriksson och Kjell Bergwall.

STORT TACK till alla generösa seniorer och sponsorer som gjort detta möjligt.

Anmälan till Seniorresan öppnar 8 juni

Från och med 8 juni kan du anmäla dig till årets Seniorresa den 11-12 augusti. Vi spelar på Vingåker GK och bor på Båsenberga hotell & konferens, som ligger ca 100 meter från första tee. Antal platser till resan är 49 st, först till kvarn gäller. All information om resan finns under rubriken ”Seniorresan 2021” i rullisten.

Nu startar vi upp spel på måndagar igen, från 7 juni

Golfförbundet har lättat på restriktioner ang tävlingsspel så nu öppnar vi upp för tävling/sällskapsspel igen på måndagar, från 7 juni. Det går bra att anmäla sig som vanligt på golf.se 1 månad i förväg.

Seniorslaget 17 maj inställd!

Våryran 3 maj och Seniorslaget 10 maj inställda

Enligt SGF:s rekommendationer angående tävlingar ställs Våryran 3 maj och Seniorslaget 10 maj in.

Spelschema 2021

Under rubriken ”Spelschema” till vänster i menyraden är nu årets spelschema utlagt. På grund av rådande restriktioner är spelschemat preliminärt, vi återkommer med mer information när vi vet när vi kan öppna upp för tävlingar.

Våra utbytestävlingar pausas under kommande säsong

Våra utbytestävlingar mot Troxhammar, Viksjö, Sollentuna, Vallentuna och Österåker pausas under 2021 för att förhoppningsvis återupptas under 2022, detta beroende på Coronasituationen.

Golfsäsong 2021

Nu har vi i seniorkommittén påbörjat planeringen inför säsongen-21 och kommer att informera om kommande aktiviteter under våren. Vilka aktiviteter och tävlingar vi  kommer att arrangera beror såklart på hur Coronasituationen utvecklas och vilka rekommendationer som kommer från FHM och Golfförbundet.