Lagtävlingar mot Troxhammar och Viksjö är pausade 2021

Även i  år kommer vi att ha lagtävlingar mot Troxhammar GK(inställd 2021) och Viksjö GK med matchspel vid 2 tillfällen mot vardera klubbens seniorer. Åldersgränsen för dessa tävlingar är 60+, både för dam och herr. Alla herrar spelar från blå tee (Wäsby tee 54), damer spelar liksom tidigare från röd tee (Wäsby tee 50). Således finns inte längre alternativet för herrar att spela från röd tee i dessa lagtävlingar.

Alla matchtävlingar är pausade under 2021 på grund av Coronasituationen. Vi siktar på att återuppta matcherna under 2022

Tävlingsdagar 2021:

Wäsby  GK – Viksjö GK                         Inställd 2021

Troxhammar GK  – Wäsby GK            Inställd 2021

Viksjö GK – Wäsby GK                           Inställd 2021

Wäsby GK – Troxhammar GK              Inställd 2021

Alla matcher består av 8 damer och 20 herrar från resp. klubb.
Spelformen är singel matchspel med handicap och omfattar 18 hål. För vunnen match erhålls 1 poäng, för oavgjord 0,5 poäng och för förlorad 0 poäng. Vi tävlar om vandringspokaler och årets vinnare bestäms av det sammanlagda resultatet för de två tävlingsomgångarna mot resp. klubb.

Tävlingarna är avsedda som ett prestigelöst utbyte med Troxhammars och Viksjös seniorer och vi inbjuder därför alla spelare oberoende av handicap att anmäla sig. De först anmälda damerna respektive herrarna bildar laget, så först till kvarn är det som gäller för varje tävlingsrond.

Anmälan skall göras på webben (Min Golf på http://golf.se). Observera att anmälan till bortamatcherna görs på tävlingsprogrammet för Troxhammar GK resp. Viksjö GK. Anmälan kan göras när som helst, men stänger 3 dagar före tävlingsdatum.

Vi betalar en gästgreenfee på 200 kr för spelet på bortaplan vid löpande start, vid kanonstart på bortaplan är gästgreenfee 250 kr. Samma villkor för greenfee gäller för Troxhammars och Viksjös deltagare då de spelar på Wäsby.

Se de fullständiga statuterna för matchutbytet här.

Välkomna till årets matchspel!

Seniorkommittén