Facebook In english

Shop och träning

På Wäsby Golf strävar vi pron efter en trevlig miljö där vi tillsammans utvecklar din golf. Vi vill vara med och leda utvecklingen, både kunskapsmässigt och tekniskt. Personalen har bred erfarenhet och stor kunskap inom golfen. På Wäsby Golf driver vi även Reception och tidsbokning.

Tryck här för nybörjarkurserna 2018


Vi finns att nå på 08-514 103 50 och på Golfstore Wäsby Golf hemsida.

 

golfstorelogostor.jpg

Golfstore Wäsby Golf

www.wasby.golfstore.se

Som en av få klubbar har vi två välutbildade pron på plats så gott som varje dag.

Michael Lundbäck som jobbat på Wäsby i många år och som känner klubben och dess medlemmar väl. Micke varierar dagen med lektioner, administration, tidsbokning och shop. Har genom åren hjälpt MÅNGA spelare på alla nivåer att förbättra sin golf.

Torbjörn Antevik är vår mest erfarne golfspelare med landslags- och europatourmeriter. Coach åt landslaget och tourspelare i ett antal år och mycket ”golfklok”. Säger mycket med få ord. Trivselgubbe som bryr sig.

Butik
Vi tillhör Golfstorekedjan och har en shop med stort sortiment för damer och herrar, från nybörjare till proffs.

Lektioner
Vi har ett brett lektionsutbud och gör vad vi kan för att göra dig till en bättre golfspelare. Vad spelar roll för dina resultat? Är det att bygga om svingen, förbättra inspel, längdkontroll, rutiner och siktning? Till vår hjälp har vi en stor lektionsstudio med modernaste tekniken, golfbanan, övningsområden och en fin driving-range.

Studion
I studion har vi ett brett utbud av klubbmodeller och skafttyper med en mängd inställningsmöjligheter. Vi är väl utbildade inom custom fitting och hjälper dig gärna till bättre spel via rätt utrustning. Vi kontrollerar att du har både rätt klubbor och rätt antal klubbor.

Reparationer
Går din klubba sönder eller behöver du nya grepp lämnar du in den till oss. Vi klarar det mesta inom ett par dygn.

Resor
Vi genomför golfresor söderut både vår och höst. Mycket golf, skratt och trivsel där vi också hinner med en del träning. Nya resmål nästan varje gång.

Företagsartiklar
Vi har genom Golfstore tillgång till en mängd olika företagsprodukter. Vill du ha bollar till dig eller dina affärskontakter, startkit till företagsgolfen eller annat. Vi hjälper dig.

Träning
En mycket stor driving-range med många mattor och slaglängd upp till 320 meter samt Titleist NXT-tour bollar.