Facebook In english

Partners

Spel & Tävling

På Wäsby Golf gillar vi att spela golf. Gör ni det också så kommer ni att trivas hos oss. Här finns tre olika banor, 18-hål, 9-hål och 6-hål. Alla med olika karaktär och utmaningar. Välkomna!

Välj det antal speltillfällen som ni vill ha och när. Vi är flexibla. På Wäsby Golf utformar vi tillsammans det spelpaket ni efterfrågar. Tävling är också en naturlig del av golfen. Vi kan arrangera det mesta. Hela dagar fulla med olika aktiviteter eller ta hand om ett kompisgäng som spelar årets viktigaste tävling – Wäsby Golf är arenan för all sorts golf.
Läs mer.

Exponering

Vår anläggning har ca 150 000 besökare om året. Hos oss kan du visa dig mot denna målgrupp på ett enkelt och bra sätt. Oberoende vilken produkt, tjänst eller verksamhet du har så finns det många bra lösningar för er.

Det finns många olika kanaler att använda sig av hos oss: hålvärdskap, presentationsskärmar, utskick, tävlingar, varumärkesplaceringar av olika slag och andra typer av sponsorskap. Vi anstränger oss tillsammans för att hitta den rätta kombinationen av verktyg för att få rätt effekt. Wäsby Golf är kommunikationsplatsen där ditt företag får komma till sin rätt i en miljö där människor mår bra.
Läs mer.

Möte & Konferens

Wäsby Golf är en mötesplats. Här är folk för att dom vill vara här. Människor mår bra här. Att ses här ger extra energi - till samtalet och till mötet.

Vi har flera olika lokaler och platser att träffas på. Det finns konferensrum för upp till 22 personer eller varsin gräsplätt i solskenet. Allt är upp till er. Här kan man mötas på sina egna villkor i lugn och behaglig miljö. Vi vill att alla våra gäster skall trivas och även våra gästers gäster. Givetvis står vi till tjänst med både mat och dryck om så skulle önskas. Vårt krögarpar är mycket omtyckta och serverar allt från en kopp kaffe till gourmémat.
Läs mer.